Thursday, 24 May 2012

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang :) hey,hai,hello semua :D waaa lamanya tak update blog dulu nak kata kan everday aku update but now jarang and rasa macam malas nak update.mwehehe eh takde lah act.aku tak tau nak update pasal ape.blog pon dah berhabuk*tiup sikit* aku nak update pasal _______________ hmmm takde pape lah.forget it ! okay now nak cerita yang aku dah abis mid year wuuuu seronoknya *jumping* hahaha setelah 8 hari aku perah otak jawab exam sampai kepala pon pening.kalau tanya aku pasal exam susah ke tak aku akan jawab *susah giler.math,sej and geo susah rasa macam nak terjun bangunan* lol -,- aku sanggup study geo sampai pukul 1:30 pagi semata-mata nak dapat A dalam subjek geo.sumpah penat giler tapi ape boleh buat kalau takde usaha macam mane nak score A.iiye dok?hm tak tahu lah boleh dapat A ke tak.hmhmhmhm :/ aku menunggu hari esok.esok hari guru hope tak hujan lah macam tahun lepas.perasaan aku sekarang rasa sedih sangat-2.kat sekolah tadi aku nangis.jangan tanya aku kenapa sebab aku akan jawab *takde pape :)* hm that's all tak tahu nak story-mory ape dah~bye-2 Assalamualaikum :D

Tuesday, 24 April 2012

The River :)

Assalamualaikum.hyee semua :) lamanya tak update blog.dah berhabuk dah~hewhew.okay now nak cerita pasal drama yang kelas aku buat.kita orang buat tajuk about The River.okay cerita ni memang simple tapi menarik.Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar pada hari semalam.sebelum tu kita orang practice time bi and bm.director kita orang Ahmad Ezzrin Loy.kita orang kena dengar cakap dia sebab dia ade *bakat* berlakon and ade pengalaman :3 hahaha wow!dia ajar kita orang berlakon kot hahaha.ajar tu ajar niy aishh banyak lagi ah.btw,thanks to Ezzrin sebab sanggup ajar kita orang berlakon.btw,watak aku sebagai mountain.pakai baju kurung hijau and habis muka aku di cat oleh Alysa Amiera.grrr :2 aptb~ingat an semalam group kita orang first tapi bile undi dapat last sekali but it's okay lah.aku nak awal-2 sebab boleh cuci muka cepat sikit tak tahan dah.rimas-2 sampai dekat pukul 5.lmae beno kita orang tunggu.semalam drama kelas lain sume best-2 termasuk lah kelas kita orang.kalau kita orang menang Alhamdulillah,syukur kepada Allah :) kalau tak menang pon takpe at least kita orang try the best and InsyaAllah tahun depan boleh cuba lagi.okay that's all act,panjang lagi ceritanya tapi malas nak menaip huahuahua.and last sekali thanks kepada sesiapa yang telah menyokong dan membantu kami dalam menjayakan drama ini.thankyou sososo much~!Assalamualaikum ^.^ inilah mereka-2 yang terlibat dalam drama The River :)

Tuesday, 17 April 2012

happy birthday to me ^.^

Assalamualaikum,hye semua :)semalam my birthday.Alhamdulillah :) i'm so happy.ingat an nak update semalam tapi tak sempat pulak.so,kita update hari ni.eh-2 dah besar dah kita hihi.thanks for the wish guys sayang korang :* and kepada jazmin thanks for the present lawa sangat-2 baju tu.sayang kau jaz :* hihi to zubair thanks bg aku kek coklat favourite aku tu *winikwink* orang yang kita tunggu-2 tak wish kita pon :/ hm nevermind lah~nanti kalau birthday dia kita taknak wish hahaha*cehwahh mestilah wish*mwahaha.time dalam kelas semalam alysa nyanyi lagu happy birthday kat kita.hihi terima kasih lysa :') kay lah sampai sini jer nak cerita act,macam panjang lagi ceritanya sampai esok pon tak abis.and last sekali to all my family and friends thanks angain! thankyou sosooso much~! Assalamualaikum ^.^

ni hadiah daripada Jayzmin.thanks again jaz :)

Friday, 13 April 2012

kabin ouh kabin :')

Assalamualaikum.ok now nak cerita pasal kabin.kita orangkan dah pindah kelas.so,time rehat tak boleh rehat dalam kelas.dulu time duduk kat kabin kita orang rehat dalam kelas.now tak boleh daa.tadi pon aku tak tahu kawan-2 aku rehat kat mana sebab tadi aku bertugas kat koperasi.kabin ni memang banyak giler kemudahan:-
#boleh rehat dalam kelas.
#tak payah naik turun tangga.
#sape yang balik ikut belakang sekola tu sangatlah dekat and sampai rumah cepat*like me*
#and i think yang ni yang last sekali boleh ponteng sekolah*bak kata zulaika*btw,budak-2 kelas aku sume baik-2 and tak pernah ponteng kelas or kelas ok*3 proaktif sume baik-2 :D
ok,walaupun dah pindah kelas aku tetap akan merinduimu kabin :3 semoga kau baik-2 jer dengan kelas 3 nurani tu.hahaha.ok,yang pasti kabin tetap menawan hatiku*bak kata zubair*ok,that's all.Assalamualaikum

kelas baru untuk 3 Proaktif ^.^

Assalamualaikum.hyee semuaaa :')nak tahu tak semalam kan kelas aku kan pindah kelas woo.pindah kelas macam pindah rumah.nampaknya semua budak kelas 3 proaktif bersemangat nak pindah cuma ade segelintir jer nak taknak pindah.yes!pindah kelas,tingkat 3 naik turun tangga.sukanya ^.^*dalam hati-grrr malasnya nak naik turun tangga*Yes!hahaha.perghh kelas yg kita org pindah tu lawanya kelas dorang.nak belajar pon tak selesa*perli*hahaha.semalam pindah kelas,semalam jugaklah aku,ashrani,ros,fiqa,sherrienna and 2 orang budak laki staybak then hias kelas.serius memang penat tapi bestt :')mwehehe.tapi yang aku tak suka bile pindah kelas mula lah timbul isu kedudukan tempat duduk.arghh time tu yang aku tak suka.ramai sangat yang memilih.kelas kita orang dah cantik.tengoklah sape hiaskan~hahaha.cehhwahh.so,kelas baru kita orang dekat tingkat 3 sebelah kelas 3 produktif and 3 efektif :') sekian~that's all guys.thanks readers,Assalamualaikum :)

Monday, 9 April 2012

Assalamualaikum,hye semua :)today i'm very terharu lah.mwehehe.nak tahu tak tadi time kelas tambahan math aku nangis T.T aku nangis sebab aku terharu giler dgn kawan baik aku sorang ni *ros* dia back up aku sbb ade mereka-2 yg asyik dok perli aku jer.tak abis-2 dgn tertib dorang tu.guys,lawak sgt ke jwpn tertib tu?tak lawak lah weyh!at least aku cuba time ustaz tanya drpd korang yg asyik dok perli aku tu.time ustaz bg jwpn,jwpn aku tak same dg ustaz korang perli aku.drpd korang tak reti nak cuba.eh cuba korang yg perli aku niy jadi aku macam mane rase kalau asyik dok kena perli.sakit hati tak?kalau tak sakit tu aduhh tak tahu nak cakap lah.ok selama niy aku sabar but tahap kesabaran aku ade hadnya okay.aku memang tak pernah nak marah walaupun kadang-2 aku sakit hati.but now,if korang asyik dok perli aku.*just wait and see* act,aku taknak lah benci-2 kat manusia ni tp korang dah buat aku benci.semakin hari aku semakin sabar dengan korang,semakin hari semakin aku sakit hati dengan perangai korang,semakin hari semakin aku benci tengok muka koranggg.Ros thanks sangat back up aku tadi.aku sayang kau.kau lah kawan aku dunia dan akhirat.ros menangis sbb aku of course lah aku terharu then kita orang pergi toilet.time otw pergi toilet tu aku menangis sebab aku dah lame bersabar dgn dorang.hmm nasib baik ros ade td so dia yg tenangkan aku.kita orang basuh muka sebab taknak orang tahu yg kita orang nangis.time aku masuk toilet ade sorang ni tanya aku asal nangis?ouh aku just ckp takde pape.then,keluar dr tnds akak form 5 tanya aku pulak *kenapa nangis dah tak comey dah*aku tersedu-sedu time otw nak masuk kelas but aku kena tahan.seriouly aku memang terharu giler dgn kawan aku ros.Ros thankyou so much weyh~!sayang kau ketat-2 :')hmm,that's all for today malas nak cerita panjang-2.byebye,Assalamualaikum.thanks readers :')

Friday, 6 April 2012

Assalamualaikum,hye semua :) nak tau tak tadi kan time aku bertugas kat koperasi seriously malu giler weyh.aku ingat an dia nak air so aku pergi lah dekat peti tu.then aku tnye balik nak ape dia ckp nak tie.aduhh malu giler weyh~!menggelabah aku amik tie.*tutup muka*hahahaa.macam yang berlaku tadi.aishh.okay that'all from me now,tak tahu nak cakap ape daa.bye-2,Assalamualaikum.thanks readers :)