Tuesday, 24 April 2012

The River :)

Assalamualaikum.hyee semua :) lamanya tak update blog.dah berhabuk dah~hewhew.okay now nak cerita pasal drama yang kelas aku buat.kita orang buat tajuk about The River.okay cerita ni memang simple tapi menarik.Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar pada hari semalam.sebelum tu kita orang practice time bi and bm.director kita orang Ahmad Ezzrin Loy.kita orang kena dengar cakap dia sebab dia ade *bakat* berlakon and ade pengalaman :3 hahaha wow!dia ajar kita orang berlakon kot hahaha.ajar tu ajar niy aishh banyak lagi ah.btw,thanks to Ezzrin sebab sanggup ajar kita orang berlakon.btw,watak aku sebagai mountain.pakai baju kurung hijau and habis muka aku di cat oleh Alysa Amiera.grrr :2 aptb~ingat an semalam group kita orang first tapi bile undi dapat last sekali but it's okay lah.aku nak awal-2 sebab boleh cuci muka cepat sikit tak tahan dah.rimas-2 sampai dekat pukul 5.lmae beno kita orang tunggu.semalam drama kelas lain sume best-2 termasuk lah kelas kita orang.kalau kita orang menang Alhamdulillah,syukur kepada Allah :) kalau tak menang pon takpe at least kita orang try the best and InsyaAllah tahun depan boleh cuba lagi.okay that's all act,panjang lagi ceritanya tapi malas nak menaip huahuahua.and last sekali thanks kepada sesiapa yang telah menyokong dan membantu kami dalam menjayakan drama ini.thankyou sososo much~!Assalamualaikum ^.^ inilah mereka-2 yang terlibat dalam drama The River :)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.