Friday, 13 April 2012

kelas baru untuk 3 Proaktif ^.^

Assalamualaikum.hyee semuaaa :')nak tahu tak semalam kan kelas aku kan pindah kelas woo.pindah kelas macam pindah rumah.nampaknya semua budak kelas 3 proaktif bersemangat nak pindah cuma ade segelintir jer nak taknak pindah.yes!pindah kelas,tingkat 3 naik turun tangga.sukanya ^.^*dalam hati-grrr malasnya nak naik turun tangga*Yes!hahaha.perghh kelas yg kita org pindah tu lawanya kelas dorang.nak belajar pon tak selesa*perli*hahaha.semalam pindah kelas,semalam jugaklah aku,ashrani,ros,fiqa,sherrienna and 2 orang budak laki staybak then hias kelas.serius memang penat tapi bestt :')mwehehe.tapi yang aku tak suka bile pindah kelas mula lah timbul isu kedudukan tempat duduk.arghh time tu yang aku tak suka.ramai sangat yang memilih.kelas kita orang dah cantik.tengoklah sape hiaskan~hahaha.cehhwahh.so,kelas baru kita orang dekat tingkat 3 sebelah kelas 3 produktif and 3 efektif :') sekian~that's all guys.thanks readers,Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.