Tuesday, 17 April 2012

happy birthday to me ^.^

Assalamualaikum,hye semua :)semalam my birthday.Alhamdulillah :) i'm so happy.ingat an nak update semalam tapi tak sempat pulak.so,kita update hari ni.eh-2 dah besar dah kita hihi.thanks for the wish guys sayang korang :* and kepada jazmin thanks for the present lawa sangat-2 baju tu.sayang kau jaz :* hihi to zubair thanks bg aku kek coklat favourite aku tu *winikwink* orang yang kita tunggu-2 tak wish kita pon :/ hm nevermind lah~nanti kalau birthday dia kita taknak wish hahaha*cehwahh mestilah wish*mwahaha.time dalam kelas semalam alysa nyanyi lagu happy birthday kat kita.hihi terima kasih lysa :') kay lah sampai sini jer nak cerita act,macam panjang lagi ceritanya sampai esok pon tak abis.and last sekali to all my family and friends thanks angain! thankyou sosooso much~! Assalamualaikum ^.^

ni hadiah daripada Jayzmin.thanks again jaz :)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.