Tuesday, 3 April 2012

jayzmin comel :*

Assalamualaikum.yang kat atas tu kan nama dia kan jazmin.dia sangat-2 laa comel :) dia kawan kita sejak form 1.seriously dia memang baik giler.kalau kita tak paham math kita mintak dia tolong ajar.Alhamdulillah kita paham.nasib baik dia ade so boleh laa belajar dengan dia.terima kasih jaz.jasamu dikenang :) and Alhamdulillah time periksa hari tu kita boleh buat math walaupun tak mencapai target A tapi kita tetap bersyukur :) kita panggil dia jayzmin sbb dia suka name tu.hahaha.jayzmin cantik,comel,baik and banyak lagi lah. hm,that's all about jayzmin.akusayangkau jaz :* hehe.kbai,Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.