Tuesday, 3 April 2012

Assalamualaikum.hm today nak cerita pasal kat sekolah tadi kan time seni,seni aku tak siap weyh.cikgu marah.ape lg buat ah kat skola.aku main buat jer aku bukan pandai sgt nak lukis-2 niy -,- aishhhh.act,aku takut menunggu hari esok.eh bukan takut tp gugup sebab kena naik atas stage.patut nya minggu lepas tp ditunda hari esok sbb minggu lepas hujan.ok kena ready niy *muka cuak*ishh gugup ni.hm kawan-2 aku pulak boleh jugak kenakan aku time seni tadi *nama sorang budak ni* lagi ah aku gugup.aduhhh.hope esok aku tak gugup time atas stage tu.doakan untuk saya iyye.thanks.that's all from me now,thanks readers, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.