Monday, 19 March 2012

Assalamualaikum.hye semua :) lama nyer tak update blog.terasa rindu pulak :p baru hari niy dpt update.today dh start skola dpt paper exam hari ni.YA ALLAH teruknya markah exam aku :/ walaupun lulus aku tetap rase mcm teruk sgt-2 hmm :/ bile time nak amik paper exam hati niy berdebar-debar rasa mcm nak amik result PMR pulak.aku harap sgt bile time keluar result PMR.result aku lulus and boleh dpt straight A'.YA ALLAH takutnya nak PMR :/ btw,td ade sesi tngkp gmbr and ade 2 org budak baru masuk kls kita org *say hye to murid baru.haha and kenapa time niy pulak Ezzrin tak dtg ouh.tak best ah sbb rasa mcm tak complete kot time nk tngkp gmbr kls. *ni bukan bermaksud aku suka dia okay? :p eh-2 masa aku otw nak balik kls dgn ros kan ... aku jumpa ehemehem laaa.hahaha.eh sorry-2 bukan jumpa tp nmpk :) hahaha *kalau kwn-2 aku yg tau sape org tu diam-2 sudah ah~shhh :D ni rahsia kita jer kay?biar pecah di perut tp jgn pecah di mulut :p satu mslh kat kls aku td ialah psl kedudukan kls.alahaiii psl kedudukan pun dh jd isu and mslh.hope esok tmpt yg alysa tentukan tu korang tak bantah kay?kesian lysa and ashrani tahu tak?grrrr.so simpati laa sikit okay?okay laa that's all for today.byeee,Assalamualaikum :D

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.