Friday, 13 January 2012

10/1/2012~

ary niy ape yg berlaku kat skola,waktu first agama.ustaz ajar bab first bahagian Al-Quran.suka sgt bljr agama.tenang jer :) kiter org bljr bab memohon keampunan dan rahmat Allah s.w.t.ustaz ckp klau nk mohon keampunan,kita kena mengaku kslhn yg kita buat.pastu ade part tu ustaz ade ckp 'lelaki lemah dengan pujukan perempuan'.time geo pulak cikgu bg latihan n sroh buat nota.*okay nak taknak kena buat jugak -,-.time sjrh cikgu tak masok.ape lg kls riuh rndh laaa.antara 4 kelas yg kat kabin tu kelas aku paling bising.mmg betol pon.hm,sabar jer laa.time rehat ros ade ckp kat aku time dy mntk duit kls kat ezzrin,dy buat taktau jer.nak jer aku buat status cam ni 'tau laa murid baru,tapi jgn sombong sgt'haha.tp takpe laa takot terasa pulak.haha.time sc cikgu bg latihan.latihan yg ckgu bg sblm tu pon,cikgu tak explain lg -,-adoyaiii.takot sgt dgn subjek sc :/ agak susah jugak laa.okay sampai sini jer,bye-2.Assalamualaikum :) 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.